Over mij

Mijn voornaamste doel is mensen te voorzien van actuele en objectieve informatie omtrent training en voeding. Het is de bedoeling dat hier slechte theorieën worden ontkracht en goede ideeën ontstaan.

Dagelijks worden er talloze mensen in de maling genomen met supplementen, sporten, diëten, smeersels of apparaten. Daar moet een einde aan komen, want nu is de verwarring onder de mensen groter dan ooit.

Publicaties

Mocht je ooit het ongeluk hebben gehad mijn hoofd voorbij te zien komen op je televisie of mijn gemompel elders hebben gelezen, was dat waarschijnlijk bij een van de volgende media: Playboy, Men’s Health (hint: op de cover, gnegne), Cosmopolitan, Fit Zonder Fabels, Gay Krant (als informatieve heteroseksueel), Veronica Magazine, FitGirlCode of ergens onder een willekeurige Facebook post.

Contact

Mocht je contact op willen nemen voor personal training of online coaching, kijk dan even op de desbetreffende pagina’s. Wil je me om wat voor reden dan ook volgen op social media, kan dat op Facebook, Instagram of Twitter.

Voor alle overige vragen verwijs ik je graag door naar de contactpagina.

Ten slotte wil ik afsluiten met een foto van een deadlift.

deadlift