Over mij

Mijn voornaamste doel is mensen te voorzien van objectieve informatie omtrent training en voeding. Het is de bedoeling dat deze website je helpt bij het wegnemen van je verwarring. Ik wil duidelijkheid voor je creëren. 

Niet alleen dat: trainen moet ook leuk worden en blijven. Als je het niet leuk vindt, is de kans klein dat je het lang genoeg volhoudt om noemenswaardige resultaten te boeken.

Dagelijks worden er talloze mensen in de maling genomen met supplementen, sporten, diëten, smeersels of apparaten. Daar moet een einde aan komen. De consument wordt met de dag kritischer. Je eist meer en dat is je goed recht. Ik hoop dat ik daar aan bij kan dragen.

Publicaties

Ik heb artikelen geschreven en interviews gedaan voor o.a.: Playboy, Men’s Health (hint: op de cover toen ik nog jong en knap was), Women’s Health, Cosmopolitan, Fit Zonder Fabels, Gay Krant (als informatieve heteroseksueel), Veronica Magazine, FitGirlCode en MyProtein

Daarnaast heb ik een YouTube kanaal en host ik de podcast ‘Omdat Het Kan‘.

Contact

Mocht je contact op willen nemen voor personal training of online coaching, kijk dan even op de desbetreffende pagina’s. Wil je me om wat voor reden dan ook volgen op social media, kan dat op Facebook of Instagram.

Voor alle overige vragen verwijs ik je graag door naar de contactpagina.