Mag ik je wat vragen?

 • Heb je het gevoel dat je de kennis en tools mist om je fysieke doelen te bereiken?
 • Komt er online zo onwijs veel informatie op je af, dat je door de bomen het bos niet meer ziet?
 • Vind je het vervelend dat het lijkt alsof iedereen sneller resultaat boekt dan jij?
 • Ben je klaar met betalen voor schema’s en coaching waar je uiteindelijk nauwelijks iets aan hebt?

Ja? Dan wil ik nog heel even je aandacht

 • Wil jij je tijd in de gym optimaal benutten?
 • Wil jij begeleiding van ervaren coaches met veel kennis? Die je kunnen krijgen waar je wilt komen?
 • Wil jij duidelijke richtlijnen waar je je aan vast kunt houden?
 • Heb je behoefte aan persoonlijk contact met een leuke coach, die je plezier geeft in het proces?

Maar nog veel belangrijker

 • Wil jij gewoon veel meer zelfvertrouwen krijgen?
 • Ben jij er helemaal klaar voor om volledig de controle te krijgen over je lijf en je leven?
 • …en wil je meer plezier krijgen in het trainen, omdat je harde werken nu definitief wordt beloond?

Maak dan NU de juiste keuze

Met de online coaching van Team Droog zet je een verandering in gang.

Ondanks dat die verandering positief is, is die eerste stap alsnog eng.

Dat begrijpen wij.

Wij begrijpen ook dat er een miljoen wegen zijn naar Rome, allemaal met obstakels waar jij mee te maken zult krijgen. Wij leren je daarmee omgaan en houden je op het beste pad richting je doel.

Daarnaast passen we het programma aan op basis van hoe je presteert en hoe je je voelt. Dit vinden wij essentieel voor een goed coachingstraject.

Je voelt je niet 365 dagen per jaar hetzelfde, dus verwachten wij ook niet 365 dagen per jaar dezelfde inzet of dezelfde aanpak.

Het leven heeft ups en downs. Ook jij moet soms naar verjaardagen. Of bruiloften. Of barbecues. Wij verbieden je niets. We leren je hoe je balans kunt krijgen in alle leuke (en minder leuke) dingen in het leven en hoe je die het beste combineert met werken aan je fysieke doelstelling.

Dat doen we, omdat die aanpak werkt.

Anderen kunnen het bevestigen..

Neem één van de 1000+ (!) mensen die je voor gingen:

Inmiddels alweer acht maanden aan de slag met coaching bij Team Droog met super motiverende coach Fidan. Ben erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om coaching bij Team Droog te nemen. Zat eerst te denken aan Personal Body Plan maar de eerlijkheid m.b.t. de blogs/site en overige content heeft me toch doen besluiten om coaching bij Team Droog te nemen[..]Ik was nooit ontevreden met m’n lichaam, maar toch heeft het me een stuk meer zelfvertrouwen gegeven. Erg blij mee! Niet twijfelen dus, gewoon doen! – Sarah Debaieb

Kies niet voor ons, maar voor de voordelen

 • Al onze training- en voedingsschema’s zijn gepersonaliseerd en afgestemd op jouw doelen, eisen en wensen.
 • Wij focussen ons op de lange termijn en produceren duurzame resultaten en levenslange transformaties.
 • Wij leren je kennen. Echt kennen. Door onze Skype consults kunnen wij jou als geen ander van persoonlijk advies voorzien. Het beste advies krijg je van ervaren professionals die in jouw belang handelen en je recht in de ogen aan kunenn kijken.
 • Je zit nergens aan vast. Zeg op wanneer je wilt.

Wat houdt je tegen?

Vind je het te duur?

Ja, wij zijn niet even goedkoop als een aantal van onze concullega’s. Wij zijn, los van de uiterst persoonlijke aanpak, duurder om een hele simpele reden: wij willen alleen aan de slag met toegewijde mensen. Mensen die zich niet uit het veld laten slaan door een paar euro per dag. Als een paar euro per dag je weerhoudt van je doelen bereiken, geloof ik geen seconde dat je hier echt klaar voor bent. Wij besteden onze tijd liever aan mensen die ervoor willen werken en daar ook wat voor over hebben.

Daarnaast belonen wij toewijding enorm. Je geniet van hele hoge kortingen als je er toch voor besluit om je een aantal maanden volledig toe te wijden aan onze coaching. Scroll gerust naar beneden om de verschillende prijsopties te bekijken. Dan zie je dat ik niet overdrijf 😉

Ben je bang dat je geen resultaat boekt?

Als je besluit dat onze coaching totaal niet van waarde is geweest, krijg je gewoon je geld terug. Heel simpel.

Denk je dat je geen tijd hebt?

Je kunt bijzonder veel resultaat boeken met kleine, effectieve aanpassingen in je leven. Het zijn vaak de gewoontes waar je je het minst bewust van bent die je het meest tegenzitten, maar die uiteindelijk relatief weinig tijd kosten om blijvend te veranderen.

Je kunt met slechts een paar uur per week sporten ook al behoorlijk veel bereiken. Meer dan de meeste mensen denken. Je hoeft absoluut niet elke dag in de week te sporten. Je zult het merendeel van de week niet sporten als je dat niet wilt en nog steeds meer resultaat boeken dan je denkt.

Als je echt niet bereid bent om een paar uur in de week minder Netflix te kijken om meer te bewegen, stel jezelf dan de volgende vraag:

Zijn die paar uur per week je echt zo veel waard? Zou je die paar uur in de week niet op willen geven, om uiteindelijk meer zelfvertrouwen te krijgen, fysiek sterker en gezonder te worden? 

Je kunt je leven ontzettend positief beïnvloeden door een paar uur minder tijd aan Netflix te besteden elke week.

Hoeveel kost het dan?

Of ga je het toch weer uitstellen?

We weten allemaal hoe het werkt.

Als je het niet nu doet, stel je het weer uit.

Ik wil dat je nu besluit om aan de slag te gaan, om voor eens en altijd aan jezelf, je vrienden en je familie te bewijzen dat jij dit wel kan. Ook jij kunt controle krijgen over je leven en werken aan de visie die je van jezelf hebt.

Het is pas echt als je bent wie je wilt zijn. Tot die tijd blijven het vage dromen en pagina’s uit een dagboek.

Natuurlijk kun je het wederom uitstellen, maar voor wat?

Nog meer twijfel?

Nog meer denken en dromen, in plaats van doen?

Nog meer methodes en coaches vergelijken, zodat je onzekerheid alleen maar erger wordt?

Hoe langer je het uitstelt, hoe groter de drempel wordt. Uiteindelijk viel je eerste zoen op de basisschool ook wel mee.

Je hoeft niet te wachten tot een paar maanden voor de zomer, tot 1 januari, tot je verjaardag of een andere onzinnige dag die jij als “perfect” beschouwt.

Nu is de allerbeste tijd om te beginnen.

Ben je klaar voor deze nieuwe uitdaging?

Dan staan wij voor je klaar.

Wij geven je alle handvatten die je nodig hebt om effectief te trainen en passen je voeding volledig naar wens aan, op basis van jouw doelen.

Door middel van onze Skype sessies en de onbeperkte mogelijkheid tot vragen stellen via mail, leren wij je goed kennen en krijg je advies van zeer ervaren professionals.

Je zit helemaal nergens aan vast, kunt opzeggen wanneer je wilt, krijgt niet te maken met verborgen kosten en als de coaching je niet bevalt, krijg je je geld terug.

Er is werkelijk geen enkele goede reden om niet nu direct te starten. 

Verandering is binnen handbereik

Vraag hieronder direct een gratis intakegesprek van 30 minuten aan. Die is waardevol en kost niets. Het gesprek kunnen we via Skype of de telefoon met je voeren. Wat jij prettig vindt.

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Welk pakket heeft je voorkeur? Let op: je zit nergens aan vast na je keuze!

Bericht

captcha

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met je via het opgegeven e-mailadres. Geef ons maximaal 72 uur, in verband met de huidige drukte.