Ook wij waren er altijd van overtuigd dat je vooral kennis over voeding en training nodig had. Dat mensen dat direct zouden herkennen, waarderen en hun portemonnee open zouden trekken. Maar zo werkt het helaas niet.

Want hoe kan je boodschap ooit écht gewaardeerd worden, als hij de juiste mensen nooit bereikt? Of als de verwoording niet sterk genoeg is?

En net als jij…

…dachten wij ook altijd dat opvallen tussen duizenden anderen professionals – die misschien veel meer weten – praktisch onmogelijk zou zijn. Dat je altijd maar het goedkoopst aan moet bieden omdat dat is waar mensen naar op zoek zijn. Maar het is inmiddels duidelijk dat er talloze mensen in de startblokken staan en wachten op iemand die ze kan leiden.

Ook voor jou is er een ideale doelgroep, die ontzettend graag met je aan de slag wil. De kunst is niet om met hagel te schieten, in de hoop dat je iemand raakt. De kunst is om een strategie te ontwikkelen die jouw doelgroep net zo mooi vindt als jij.

Bij ons heeft het ook jaren geduurd om tot bepaalde inzichten te komen, maar die inzichten hebben alles veranderd.

Bij Be The Brand delen we alle inzichten die ons hebben geholpen onze strategie te ontwikkelen.

..De strategie waar we ondertussen honderden mensen persoonlijk mee hebben geholpen.

..De strategie waar we ondertussen tientallen duizenden mensen dagelijks mee helpen via onze kanalen.

..De strategie die ervoor zorgt dat wij al vanaf 2010 een constante flow van cliënten hebben waar we meerdere coaches van werk mee kunnen voorzien.

Een strategie die al door een groep van meer dan 50 andere professionals met succes word toegepast.

Wat zeggen zij over Be The Brand?

“Wow ik heb niet eerder een sport gerelateerde opleiding gevolgd die mij zo aan het denken heeft gezet als deze en dat bedoel ik in positieve zin. Ik volgde Guy en Michael al een tijdje en kan me altijd erg goed vinden in wat zij delen. Waardevolle, no nonsens informatie met humor. Ik hou ervan! Toen zij met Be The Brand kwamen heb ik me ook meteen ingeschreven want ik wist zeker dat ik daar wat van op zou steken en belangrijker, de manier van communicatie past bij mij! Dus als jij iets zoekt wat je ECHT verder gaat brengen en als je het lef hebt om anders te denken dan dat je nu doet. Doe deze opleiding. Succes gegarandeerd!” – Sabine Karabocek – Personal Trainer, Trainstar.nl

“Ik ontdek tijdens deze cursus dat ik over een aantal kwaliteiten beschik waarvan ik me tot voor kort niet bewust was. Anders kijken naar jezelf en je bedrijf. Gemakkelijk te vertalen naar praktisch handelen. Jezelf en andere door een andere bril bekijken en daardoor groeien als ondernemer.” – Leon van Meijel – Online Coach & Personal Trainer

Er zijn twee type mensen…

De mensen die dit lezen en er daadwerkelijk wat mee doen. Dit zijn de professionals die niet alleen maar dromen en eindeloos blijven twijfelen of zij de stap moeten nemen. De professionals die onze community vormen. De professionals die er daadwerkelijk álles aan doen om zich te onderscheiden van de massa
en hun business naar een volgend niveau tillen.

En je hebt…

De mensen die wel bereid zijn om hard te werken voor hun business, maar zich steeds maar blijven focussen op de verkeerde zaken. De professionals die steeds maar in hun eigen comfortzone blijven en niet bereid zijn de oncomfortabele kritische zelfblik te werpen op hun huidige aanpak – ondanks dat deze aanpak niet succesvol blijkt te zijn.

De professionals die – ondanks hun inzet – niet opvallen in een markt waar de concurrentie moordend is. Oftewel, de professionals die op de lange termijn af zullen vallen.

Bij welke groep professionals sluit jij je aan?

Comments are closed.